zv De Vikings op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Bubble toernooi 15 & 16 Oktober 2016

Bubble-toernooi 15 & 16 Oktober 2016
Hallo A/B selectie & minioren.
Het zwem-seizoen is nog niet helemaal begonnen, of één van de leukste toernooien is al weer aangekondigd! Namelijk het Zechsteintoernooi (voorheen het Bubbletoernooi) Dit vind plaats op 15 & 16 oktober in Veendam.
we vertrekken zaterdagochtend heel vroeg richting Veendam. hier verblijven we twee dagen in een grote sporthal, samen met andere deelnemende verenigingen. Er zullen 50 en 100 meters gezwommen worden. Zaterdagavond eten we gezellig met elkaar, en zal er disco zwemmen zijn. Zondag rond 17.00 uur is het toernooi afgelopen, en keren we na een gezellig en heel vermoeiend weekend weer richting Harlingen.
Er mogen per leeftijd 3 zwemmers starten, wanneer er meer kinderen in dezelfde leeftijd opgegeven zijn, zullen de afstanden worden verdeeld. Normaal zijn er 3 starts per dag, en voor de oudere zwemmers nog een estafette erbij.
De kosten voor dit toernooi zullen ongeveer 38euro bedragen, het exacte bedrag zullen we later bekend maken in een volgende mail, waarin ook meer informatie te vinden is over het toernooi.
Er mogen aan dit hele toernooi maar 750 personen deelnemen, het is dus belangrijk dat onze vereniging op tijd de inschrijving kan versturen; ze hanteren nl de regel, wie eerst komt, mag eerst meedoen. Vol is vol, en dan zullen we op een wachtlijst komen. Geef je daarom op vóór 5 september!!!!
Graag wil ik vragen aan de ouders die ook klokker zijn, kunnen jullie ook direct aangeven of je wil klokken, wanneer jullie kinderen gaan meedoen aan deze wedstrijd.
Ook hebben we natuurlijk vervoer nodig, van en naar Veendam, misschien willen jullie ook direct aangeven of je kunt brengen of halen, dan kan ik later definitief aangeven of er genoeg vervoer is of nog niet.
Vriendelijke Groet,
Yvonne Outhuijse
Teddy Woldendorp

Wij bereiden ons voor op de nieuwe privacywet Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De Algemene Verordening Gegevensbescherming dwingt organisaties meer verantwoordelijkheid...

Mare Broekstra en Jetze de Vries schoolzwemkampioenen van Harlingen Maandag 14 mei waren er 95 enthousiaste zwemmers aanwezig in zwembad het Derde Haad voor het schoolzwemkampioenschap van Harlingen 2018. Alle deelnemers kwamen twee keer in actie. De oudere kinderen zwommen 50 meter vrije slag en 50 meter rugslag. De jongere zwemmers zwommen...

D-competitie met gezellige afsluiter   Afgelopen zaterdag, 21 april, zwommen 30 zwemmers van Startgemeenschap FZC 45-de Vikings voor de 5een laatste competitiewedstrijd in het mooie zwembad van Stiens. De zwemmers hadden er zin in! Tijdens de voorgaande wedstrijden mengden de Harlinger en Franeker jeugd zich steeds een beetje meer met elkaar en ontstonden...

Contributie Verhoging 2019 Vanaf 1 januari 2017 zal de contributie verhoogd gaan worden. Afdracht aan de KNZB loopt per jaar van 1 januari tot en met 31 december. Indien een lid halverwege het jaar opzegt is het lid nog de gehele afdracht aan de KNZB verschuldigd. Deze kosten worden in de maand februari bij...