zv De Vikings op Facebook

De minioren hebben het super goed gedaan bij de SwimCup in Eindhoven. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Bubble toernooi 15 & 16 Oktober 2016

Bubble-toernooi 15 & 16 Oktober 2016
Hallo A/B selectie & minioren.
Het zwem-seizoen is nog niet helemaal begonnen, of één van de leukste toernooien is al weer aangekondigd! Namelijk het Zechsteintoernooi (voorheen het Bubbletoernooi) Dit vind plaats op 15 & 16 oktober in Veendam.
we vertrekken zaterdagochtend heel vroeg richting Veendam. hier verblijven we twee dagen in een grote sporthal, samen met andere deelnemende verenigingen. Er zullen 50 en 100 meters gezwommen worden. Zaterdagavond eten we gezellig met elkaar, en zal er disco zwemmen zijn. Zondag rond 17.00 uur is het toernooi afgelopen, en keren we na een gezellig en heel vermoeiend weekend weer richting Harlingen.
Er mogen per leeftijd 3 zwemmers starten, wanneer er meer kinderen in dezelfde leeftijd opgegeven zijn, zullen de afstanden worden verdeeld. Normaal zijn er 3 starts per dag, en voor de oudere zwemmers nog een estafette erbij.
De kosten voor dit toernooi zullen ongeveer 38euro bedragen, het exacte bedrag zullen we later bekend maken in een volgende mail, waarin ook meer informatie te vinden is over het toernooi.
Er mogen aan dit hele toernooi maar 750 personen deelnemen, het is dus belangrijk dat onze vereniging op tijd de inschrijving kan versturen; ze hanteren nl de regel, wie eerst komt, mag eerst meedoen. Vol is vol, en dan zullen we op een wachtlijst komen. Geef je daarom op vóór 5 september!!!!
Graag wil ik vragen aan de ouders die ook klokker zijn, kunnen jullie ook direct aangeven of je wil klokken, wanneer jullie kinderen gaan meedoen aan deze wedstrijd.
Ook hebben we natuurlijk vervoer nodig, van en naar Veendam, misschien willen jullie ook direct aangeven of je kunt brengen of halen, dan kan ik later definitief aangeven of er genoeg vervoer is of nog niet.
Vriendelijke Groet,
Yvonne Outhuijse
Teddy Woldendorp

Mooie successen voor SG FZC’54 – de Vikings bij Minior Swimcup Op zaterdag 14 april zwommen 11 minioren van SG FZC54- De Vikings tijdens de Minior Cup in het Pieter van den Hoogenbandstadion in Eindhoven. De oudste minioren zwommen in het 50 meter bad. De jongste minioren zwommen in het 25...

Op donderdag 12 April was de prijsuitreiking van de aktie "Spaar voor je club" bij Jumbo Olaf in Harlingen. Anthe en Mare mochten namens zwemvereniging de Vikings de cheque van €323,90 in ontvangst nemen dit is een heel mooi bedrag wat ten goede komt voor de club. Via deze weg willen we...

Hallo Zwemmers, Het stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne is afgelopen. Veel leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland hebben hun stem uitgebracht. Via deze e-mail nodigen wij u uit voor de feestelijke uitreiking van de cheques. Uitnodiging Wij zijn benieuwd hoeveel stemmen op Zwemvereniging De Vikings zijn uitgebracht en welke bijdrage onze club mag ontvangt. Tijdens de feestelijke uitreiking op zaterdag 14...

Zwemmers uit Franeker en Harlingen wederom kampioen De gezamenlijke startgemeenschap van de zwemclubs F.Z.C.’54 uit Franeker en ZV De Vikings uit Harlingen zijn kampioen geworden in de landelijke C-competitie. Afgelopen zaterdag werd in het Franeker zwembad Bloemketerp de laatste competitiewedstrijd gezwommen tegen Aqua’68 uit Assen en ZVZ uit Zwartsluis. In een mooie...