zv De Vikings op Facebook

Koekactie “Zoetelief”

Afgelopen weken hebben ongeveer 40 zwemmers van ZV De Vikings in samenwerking met Bakkerij Elsinga 627 koeken verkocht. Dit leverde de clubkas ongeveer € 1000,-- op. De top-verkoper is Angelique Kooren-Boersma met 86 koeken. Voor dit mooie resultaat werd ze beloond met een flesje wijn en een diner-bon. Dit is een mooi resultaat waar we ontzettend blij mee zijn.

Iedereen bedankt voor zijn inzet.

Activiteitencommissie ZV De Vikings
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Badmuts van de maand Februari

NAAM: Elka Siesling

WOONPLAATS: Bolsward

GEBOREN IN: SNEEK, 2001

JARIG OP:  26 JUni

BROERS EN/OF ZUSSEN: 1 zusje van 11 jaar

SCHOOL / WERK: 4VWO, Marne College Bolsward

LIEVELINGS FILM, / MUZIEK, / BOEK:

Ik vind alle films wel leuk om te kijken. Ik luister niet zoveel muziek maar ik vind alle boeken leuk of interessant om te lezen.

WAAR MOGEN WE JE VOOR WAKKER MAKEN?:  Om leuke dingen te gaan doen met vrienden en voor Lekker eten

HUISDIEREN?:  2 KATTEN, Kippen, 2 Kanarie’s en vissen

WAT WIL JE LATER WORDEN, / BEN JE GEWORDEN: Ik heb nog geen idee wat ik wil worden

WIE IS JE VOORBEELD: Ik heb niet echt een voorbeeld

FAVORIETE SLAG / AFSTAND: Mijn favoriete slag wisselt erg, de ene keer rugcrawl en dan weer vrije slag. De afstand maakt me niet uit.

LEUKSTE TIJDENS DE TRAINING: Starten, zelf coördinatie oefeningen bedenken, gezelligheid met andere zwemmers

HOBBY NAAST HET ZWEMMEN: Met vrienden leuke dingen doen en Sporten

VERTEL WAT MEER OVER JEZELF EN WAAROM JE OP ZWEMMEN ZIT:

Ik heb op meerdere sporten gezeten, al die sporten waren niet echt mijn ding. Daarom ging ik bij het Res zwemmen in Bolsward. Via het Res zwemmen stroomde ik door naar de selectie van Bolsward. Sinds oktober ben ik overgestapt naar de Vikings, het was/is erg wennen maar het is zeker gezellig en leerzaam!

IK GEEF DE BADMUTS DOOR AAN…  Heline Koning : )