zv De Vikings op Facebook

Koekactie “Zoetelief”

Afgelopen weken hebben ongeveer 40 zwemmers van ZV De Vikings in samenwerking met Bakkerij Elsinga 627 koeken verkocht. Dit leverde de clubkas ongeveer € 1000,-- op. De top-verkoper is Angelique Kooren-Boersma met 86 koeken. Voor dit mooie resultaat werd ze beloond met een flesje wijn en een diner-bon. Dit is een mooi resultaat waar we ontzettend blij mee zijn.

Iedereen bedankt voor zijn inzet.

Activiteitencommissie ZV De Vikings
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Badmuts van de maand Maart

NAAM: Heline Koning

WOONPLAATS: Gaast

GEBOREN IN: Sneek in 2000

JARIG OP:  16 november

BROERS EN/OF ZUSSEN: Ik heb twee broers, Christian (20) en Stephan (19)

SCHOOL / WERK: Ik zit in 4 havo op het Marne College in Bolsward

LIEVELINGS FILM, / MUZIEK, / BOEK:

Ik luister altijd naar top 40 muziek en ik hou van spannende films en boeken

WAAR MOGEN WE JE VOOR WAKKER MAKEN?: 

Om leuke dingen te doen, bijvoorbeeld om op vakantie gaan en een dagje winkelen

HUISDIEREN?: 

Ik woon op een boerderij dus we hebben veel dieren, een hond, een paard, en veel koeien

WAT WIL JE LATER WORDEN, / BEN JE GEWORDEN:

Ik weet nog niet wat ik later wil worden, ik bezoek nu open dagen

WIE IS JE VOORBEELD:

Ik heb geen voorbeeld

FAVORIETE SLAG / AFSTAND: De 50, 100 en 200 meter rugslag

LEUKSTE TIJDENS DE TRAINING:

Onderwaterfases oefenen, starten en techniek oefeningen

HOBBY NAAST HET ZWEMMEN: Kaatsen, skiën en afspreken met vriendinnen

VERTEL WAT MEER OVER JEZELF EN WAAROM JE OP ZWEMMEN ZIT:

Toen ik mijn A,B en C diploma had gehaald zeiden ze tegen mij dat ik door moest gaan met zwemmen, ik ging toen met mijn broers mee naar het RES zwemmen in Bolsward. Ik was negen jaar toen ze mij vroegen om wedstrijden te zwemmen voor SG. Bolsward-Workum. Aan het begin van dit seizoen ben ik overgestapt naar de Vikings,

dit bevalt mij goed.

IK GEEF DE BADMUTS DOOR AAN…  Hidde Boersma