zv De Vikings op Facebook

2 dagen geleden

Zwemvereniging De Vikings

GefeliciteerdVanmorgen hebben Jolanda Breidenbach en Froukje Hannema hun diploma tijdwaarnemer gehaald.
Dankzij dit soort vrijwilligers kunnen we zwemwedstrijden blijven organiseren. Van harte gefeliciteerd dames, F.Z.C.'54 is trots op jullie!!
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van zv de Vikings staat dit jaar: een leuke zwem clinic van een bekende zwemmer(ster), leuke activiteit en onze kas aanvullen.

 

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van zv de Vikings bij de Poiesz supermarkt in Harlingen helpt u al mee.

 

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van zv de Vikings, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

 

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van zv de Vikings is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Harlingen. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2019 bij Poiesz supermarkten.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

De Activiteitencommissie