zv De Vikings op Facebook

2 weken geleden

Zwemvereniging De Vikings

SG FZC’54-DE Vikings doen het super goed tijdens de miniorenfinale in Heerenveen. TOPPERS.Gisteren was de eerste dag van de Regionale Minioren Finales, een wedstrijd over twee dagen waar per leeftijd en per afstand alleen de beste 24 zwemmers uit Regio Noord aan de start mogen verschijnen. Mee mogen doen is dus al een prestatie op zich!
Met 14 zwemmers stond de SG met een grote en sterke groep op de stoep van sportstad Heerenveen, de strijdarena voor dit weekend. De middag startte met de 100m vlinderslag voor de oudste meisjes. Gabriella had haar zinnen op een medaille gezet en zwom met een dik pr naar het zilver. Een opmars voor de rest van de middag. De ene naar de andere pr werd verbeterd en racedoelen werden behaald.
Aan het einde van de middag zag de medaillespiegel er als volgt uit:
Gabriella da Silva Miranda: zilver op de 100m vlinderslag.
Wytze Broekstra: goud op de 100m schoolslag en 100m vrije slag.
Jelte de Boer: brons op 100m rugcrawl, zilver op 50m vlinderslag en goud op 100m vrije slag.
Amber Lubbers: brons op de 100m vrije slag.
Jip Bakker: zilver op de 100m schoolslag.
Hidde Boersma: brons op de 100m schoolslag.

Verder deden mee: Danica Boek, Jetze de Vries, Sam Derkx, Sietse de Wit, Jannoula Jaspers, Mathijs Haitsma, Milan Derkx, Vienna Delea. Zij zwommen zich niet in de medailles maar noteerden wel stuk voor stuk (dikke) pr’s.

Vanmiddag nieuwe ronde, nieuwe kansen. Heel veel succes allemaal!

Ben je nieuwsgierig naar de andere uitslagen kijk dan op: livetiming.cfas.nl/RMF2018/index.html
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Info

Als je van zwemmen houdt, ben je hier aan het goede adres.

ZV De Vikings bestaat uit leuke, enthousiaste en vooral sportieve leden die van zwemmen houden. We doen het ook goed met enkele talentvolle en harde zwemmers.

Zwemmen is gezond voor je lichaam en geest. Je kan overtollig vet verbranden en je hebt weinig kans op blessures. De waterweerstand zorgt ervoor dat niet alleen je uithoudingsvermogen toeneemt, maar ook dat je sterker wordt. Je zult het in eerste instantie niet denken, maar ook kom je geestelijk helemaal tot rust. In Nederland doen steeds meer mensen aan zwemsport.

Wanneer je nog niet vaak hebt gezwommen: ga die uitdaging eens aan. Je kan een aantal keren meedoen om te ervaren of dit wat voor je is. Op deze website vind je meer informatie over de verschillende groepen, de tijden en tarieven.

Mis je informatie: neem dan contact met ons op zodat we die informatie aan jou kunnen geven en op de website kunnen aanvullen.