zv De Vikings op Facebook

Koekactie “Zoetelief”

Afgelopen weken hebben ongeveer 40 zwemmers van ZV De Vikings in samenwerking met Bakkerij Elsinga 627 koeken verkocht. Dit leverde de clubkas ongeveer € 1000,-- op. De top-verkoper is Angelique Kooren-Boersma met 86 koeken. Voor dit mooie resultaat werd ze beloond met een flesje wijn en een diner-bon. Dit is een mooi resultaat waar we ontzettend blij mee zijn.

Iedereen bedankt voor zijn inzet.

Activiteitencommissie ZV De Vikings
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Info

Als je van zwemmen houdt, ben je hier aan het goede adres.

ZV De Vikings bestaat uit leuke, enthousiaste en vooral sportieve leden die van zwemmen houden. We doen het ook goed met enkele talentvolle en harde zwemmers.

Zwemmen is gezond voor je lichaam en geest. Je kan overtollig vet verbranden en je hebt weinig kans op blessures. De waterweerstand zorgt ervoor dat niet alleen je uithoudingsvermogen toeneemt, maar ook dat je sterker wordt. Je zult het in eerste instantie niet denken, maar ook kom je geestelijk helemaal tot rust. In Nederland doen steeds meer mensen aan zwemsport.

Wanneer je nog niet vaak hebt gezwommen: ga die uitdaging eens aan. Je kan een aantal keren meedoen om te ervaren of dit wat voor je is. Op deze website vind je meer informatie over de verschillende groepen, de tijden en tarieven.

Mis je informatie: neem dan contact met ons op zodat we die informatie aan jou kunnen geven en op de website kunnen aanvullen.