zv De Vikings op Facebook

2 maanden geleden

Zwemvereniging De Vikings

www.facebook.com/827119564022827/posts/2222864064448363/YES YES YES .... nog een paar nachtjes slapen en we jumpen de haven weer in voor de Zeezwemtocht Harlingen. Zaterdag 6 juli. Start om ca. 12.30 uur vanaf de cruisesteiger in de Willemshaven.

INSCHRIJVING IS NOG OPEN TOT WOENSDAGAVOND 3 JULI OP WWW.ZEEZWEMTOCHT.NL

#noww #11stedenzwemtocht #knzb #waddenzee Harlingen Welkom aan Zee #openwaterzwemmen
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

“De club van 70” en sponsorcollectief “Casper de Robles” van ZV De Vikings

caspar-de-robles-witteoutline-01

“De club van 70” en sponsorcollectief “Casper de Robles” van ZV De Vikings

In januari 2016 is “De club van 70” en het sponsorcollectief “Casper de Robles” van ZV De Vikings  opgericht.

Het belangrijkste doel van “De club van 70”  en het sponsorcollectief “Casper de Robles” is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor ZV De Vikings te kunnen realiseren. Onze aandacht is met name gericht op de zwemontwikkeling. Het doel is om het zwemmen aantrekkelijk te maken en te houden, dit op een goed niveau te brengen en dit te continueren. U kunt denken aan het organiseren van zwemwedstrijden, trainingsbenodigdheden, cursus zwemtrainers, zwemclinics en alle overige kosten!

Als lid van “De club van 70” of als lid van het sponsorcollectief “Casper de Robles” levert u een bijdrage aan de financiële ondersteuning van onze club. De jaarlijkse bijdrage van ”De club van 70”  bedraagt
€ 70,-. Voor het sponsorcollectief “Casper de Robles” is de jaarlijkse bijdrage € 295,-.

Het idee voor het oprichten van “De club van 70” heeft te maken met het feit dat ZV De Vikings in 2018 haar 70 jarig jubileum gaat vieren. Hier willen we op een gepaste manier aandacht aan schenken. In Het Derde Haad wordt op een groot bord de clubleden van “De club van 70” benoemd. Het sponsorcollectief “Casper de Robles” heeft haar naam te danken aan het strijd tegen het water en met water heeft ZV De Vikings wel wat! De Stenen Man staat dan ook in het logo van het sponsorcollectief “Casper de Robles” welke is vermeld op het wedstrijdtenue van ZV De Vikings .

Het streven van “De club van 70” is om daadwerkelijk 70 leden te realiseren in 2018. Daarnaast willen we graag met de bedrijven in Harlingen en omgeving d.m.v. het aanbieden van ons sponsorcollectief “Casper de Robles” commitment aangaan.

U wordt door nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de activiteiten binnen ZV De Vikings.

Heeft u sympathie voor ZV De Vikings en wilt u onze club graag ondersteunen. Dan komen we graag met u in contact! Aanmelden of contact opnemen kan bij een van de  onderstaande commissieleden sponsoring ZV De Vikings.

Stefan Switijk, stefan.switijnk@gmail.com of tel: 06-12629442

Marco Brouwer, marco_brouwer@hotmail.com of tel: 06-41553468

Janneke Buikhuizen, j.buikhuizen@hotmail.com

Simon Broekstra, sjbroekstra@gmail.com  of tel: 0517-592234