zv De Vikings op Facebook

2 weken geleden

Zwemvereniging De Vikings

SG FZC’54-DE Vikings doen het super goed tijdens de miniorenfinale in Heerenveen. TOPPERS.Gisteren was de eerste dag van de Regionale Minioren Finales, een wedstrijd over twee dagen waar per leeftijd en per afstand alleen de beste 24 zwemmers uit Regio Noord aan de start mogen verschijnen. Mee mogen doen is dus al een prestatie op zich!
Met 14 zwemmers stond de SG met een grote en sterke groep op de stoep van sportstad Heerenveen, de strijdarena voor dit weekend. De middag startte met de 100m vlinderslag voor de oudste meisjes. Gabriella had haar zinnen op een medaille gezet en zwom met een dik pr naar het zilver. Een opmars voor de rest van de middag. De ene naar de andere pr werd verbeterd en racedoelen werden behaald.
Aan het einde van de middag zag de medaillespiegel er als volgt uit:
Gabriella da Silva Miranda: zilver op de 100m vlinderslag.
Wytze Broekstra: goud op de 100m schoolslag en 100m vrije slag.
Jelte de Boer: brons op 100m rugcrawl, zilver op 50m vlinderslag en goud op 100m vrije slag.
Amber Lubbers: brons op de 100m vrije slag.
Jip Bakker: zilver op de 100m schoolslag.
Hidde Boersma: brons op de 100m schoolslag.

Verder deden mee: Danica Boek, Jetze de Vries, Sam Derkx, Sietse de Wit, Jannoula Jaspers, Mathijs Haitsma, Milan Derkx, Vienna Delea. Zij zwommen zich niet in de medailles maar noteerden wel stuk voor stuk (dikke) pr’s.

Vanmiddag nieuwe ronde, nieuwe kansen. Heel veel succes allemaal!

Ben je nieuwsgierig naar de andere uitslagen kijk dan op: livetiming.cfas.nl/RMF2018/index.html
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

“De club van 70” en sponsorcollectief “Casper de Robles” van ZV De Vikings

caspar-de-robles-witteoutline-01

“De club van 70” en sponsorcollectief “Casper de Robles” van ZV De Vikings

In januari 2016 is “De club van 70” en het sponsorcollectief “Casper de Robles” van ZV De Vikings  opgericht.

Het belangrijkste doel van “De club van 70”  en het sponsorcollectief “Casper de Robles” is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor ZV De Vikings te kunnen realiseren. Onze aandacht is met name gericht op de zwemontwikkeling. Het doel is om het zwemmen aantrekkelijk te maken en te houden, dit op een goed niveau te brengen en dit te continueren. U kunt denken aan het organiseren van zwemwedstrijden, trainingsbenodigdheden, cursus zwemtrainers, zwemclinics en alle overige kosten!

Als lid van “De club van 70” of als lid van het sponsorcollectief “Casper de Robles” levert u een bijdrage aan de financiële ondersteuning van onze club. De jaarlijkse bijdrage van ”De club van 70”  bedraagt
€ 70,-. Voor het sponsorcollectief “Casper de Robles” is de jaarlijkse bijdrage € 295,-.

Het idee voor het oprichten van “De club van 70” heeft te maken met het feit dat ZV De Vikings in 2018 haar 70 jarig jubileum gaat vieren. Hier willen we op een gepaste manier aandacht aan schenken. In Het Derde Haad wordt op een groot bord de clubleden van “De club van 70” benoemd. Het sponsorcollectief “Casper de Robles” heeft haar naam te danken aan het strijd tegen het water en met water heeft ZV De Vikings wel wat! De Stenen Man staat dan ook in het logo van het sponsorcollectief “Casper de Robles” welke is vermeld op het wedstrijdtenue van ZV De Vikings .

Het streven van “De club van 70” is om daadwerkelijk 70 leden te realiseren in 2018. Daarnaast willen we graag met de bedrijven in Harlingen en omgeving d.m.v. het aanbieden van ons sponsorcollectief “Casper de Robles” commitment aangaan.

U wordt door nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de activiteiten binnen ZV De Vikings.

Heeft u sympathie voor ZV De Vikings en wilt u onze club graag ondersteunen. Dan komen we graag met u in contact! Aanmelden of contact opnemen kan bij een van de  onderstaande commissieleden sponsoring ZV De Vikings.

Stefan Switijk, stefan.switijnk@gmail.com of tel: 06-12629442

Marco Brouwer, marco_brouwer@hotmail.com of tel: 06-41553468

Janneke Buikhuizen, j.buikhuizen@hotmail.com

Simon Broekstra, sjbroekstra@gmail.com  of tel: 0517-592234