zv De Vikings op Facebook

Koekactie “Zoetelief”

Afgelopen weken hebben ongeveer 40 zwemmers van ZV De Vikings in samenwerking met Bakkerij Elsinga 627 koeken verkocht. Dit leverde de clubkas ongeveer € 1000,-- op. De top-verkoper is Angelique Kooren-Boersma met 86 koeken. Voor dit mooie resultaat werd ze beloond met een flesje wijn en een diner-bon. Dit is een mooi resultaat waar we ontzettend blij mee zijn.

Iedereen bedankt voor zijn inzet.

Activiteitencommissie ZV De Vikings
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Masters

Word fit terwijl je in het water ligt!
Ouder worden maar wel fit blijven. Dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders.Toch gaan de meeste mensen minder sporten als ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in.

Er is dus veel te zeggen voor de stelling: je stopt niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten!

Zwemmen voor 20-plussers, bij de KNZB masterszwemmers genoemd, is de ideale manier om fit te blijven.

Wil je jouw conditie verbeteren of ben je aan het trainen voor een wedstrijd. Dan kun je dat bij onze vereniging doen onder deskundige leiding van één van onze trainers.

Op maandag en donderdagavond en op de zondagochtend kun je in verschillende nivo groepen trainen.

Ook voormalig zwemmers en zwemsters kunnen bij ons terecht om de conditie te onderhouden, af te trainen of juist weer op te bouwen.

Heb je interesse mail dan naar info@zvdevikings.nl