zv De Vikings op Facebook

2 weken geleden

Zwemvereniging De Vikings

SG FZC’54-DE Vikings doen het super goed tijdens de miniorenfinale in Heerenveen. TOPPERS.Gisteren was de eerste dag van de Regionale Minioren Finales, een wedstrijd over twee dagen waar per leeftijd en per afstand alleen de beste 24 zwemmers uit Regio Noord aan de start mogen verschijnen. Mee mogen doen is dus al een prestatie op zich!
Met 14 zwemmers stond de SG met een grote en sterke groep op de stoep van sportstad Heerenveen, de strijdarena voor dit weekend. De middag startte met de 100m vlinderslag voor de oudste meisjes. Gabriella had haar zinnen op een medaille gezet en zwom met een dik pr naar het zilver. Een opmars voor de rest van de middag. De ene naar de andere pr werd verbeterd en racedoelen werden behaald.
Aan het einde van de middag zag de medaillespiegel er als volgt uit:
Gabriella da Silva Miranda: zilver op de 100m vlinderslag.
Wytze Broekstra: goud op de 100m schoolslag en 100m vrije slag.
Jelte de Boer: brons op 100m rugcrawl, zilver op 50m vlinderslag en goud op 100m vrije slag.
Amber Lubbers: brons op de 100m vrije slag.
Jip Bakker: zilver op de 100m schoolslag.
Hidde Boersma: brons op de 100m schoolslag.

Verder deden mee: Danica Boek, Jetze de Vries, Sam Derkx, Sietse de Wit, Jannoula Jaspers, Mathijs Haitsma, Milan Derkx, Vienna Delea. Zij zwommen zich niet in de medailles maar noteerden wel stuk voor stuk (dikke) pr’s.

Vanmiddag nieuwe ronde, nieuwe kansen. Heel veel succes allemaal!

Ben je nieuwsgierig naar de andere uitslagen kijk dan op: livetiming.cfas.nl/RMF2018/index.html
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Spelregels en organisatie

Wat neem je mee naar de wedstrijd

Hieronder staan de materialen die je nodig hebt voor deelname aan een zwemwedstrijd:

∼ Zwemkleding

∼ Bril

∼ Badmuts

∼ Handdoeken

∼ Clubkleding

∼ Badslippers

∼ Eventueel een badjas

∼ Iets te drinken (geen prik of energiedrank) bijvoorbeeld: ranja, water, chocomel, fruit smoothie, vruchtensap

∼ Iets te eten, bijvoorbeeld: broodje, eierkoek, mueslireep, ontbijtkoek, breaker, wortels, komkommer, paprika, tomaatjes, fruit, noten of rozijnen (geen snoep, chips en andere ongezonde dingen)

∼ Iets waarmee je jezelf kunt vermaken. Een boekje, stripboek, DS of iets dergelijks. Mobiele telefoon kan ook, maar geheel op eigen risico

€ 1,- voor de chauffeur als je met iemand meerijdt

Het is handig om een extra badpak/ zwembroek mee te nemen. Als reserve, of om na het inzwemmen of na je race je te kunnen omkleden zodat je goed warm blijft. Daarnaast gebeurt het wel eens dat een brilletje of badmuts kapot gaat. Zorg voor reservemateriaal.

 

Geldzaken

Wedstrijden kosten geld. Deze worden betaald uit een verenigingsdepot. Vooraf krijgt u een mail van Angelique Boersma (penningmeester) om een bedrag te storten voor de wedstrijdgelden. Zij houdt hiervoor een schema bij. Je betaalt natuurlijk alleen voor de wedstrijden waarvoor je uitgenodigd bent (behalve voor de competitie; omdat die verplicht is moet je daar altijd voor betalen). Bij het niet tijdig afmelden (uiterlijk één week voor de wedstrijd) wordt het startgeld wel in rekening gebracht. Als je aan de wedstrijden meedoet is clubkleding verplicht. Kijk hiervoor bij de kop clubkleding.