zv De Vikings op Facebook

Koekactie “Zoetelief”

Afgelopen weken hebben ongeveer 40 zwemmers van ZV De Vikings in samenwerking met Bakkerij Elsinga 627 koeken verkocht. Dit leverde de clubkas ongeveer € 1000,-- op. De top-verkoper is Angelique Kooren-Boersma met 86 koeken. Voor dit mooie resultaat werd ze beloond met een flesje wijn en een diner-bon. Dit is een mooi resultaat waar we ontzettend blij mee zijn.

Iedereen bedankt voor zijn inzet.

Activiteitencommissie ZV De Vikings
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Spelregels en organisatie

Wat neem je mee naar de wedstrijd

Hieronder staan de materialen die je nodig hebt voor deelname aan een zwemwedstrijd:

∼ Zwemkleding

∼ Bril

∼ Badmuts

∼ Handdoeken

∼ Clubkleding

∼ Badslippers

∼ Eventueel een badjas

∼ Iets te drinken (geen prik of energiedrank) bijvoorbeeld: ranja, water, chocomel, fruit smoothie, vruchtensap

∼ Iets te eten, bijvoorbeeld: broodje, eierkoek, mueslireep, ontbijtkoek, breaker, wortels, komkommer, paprika, tomaatjes, fruit, noten of rozijnen (geen snoep, chips en andere ongezonde dingen)

∼ Iets waarmee je jezelf kunt vermaken. Een boekje, stripboek, DS of iets dergelijks. Mobiele telefoon kan ook, maar geheel op eigen risico

€ 1,- voor de chauffeur als je met iemand meerijdt

Het is handig om een extra badpak/ zwembroek mee te nemen. Als reserve, of om na het inzwemmen of na je race je te kunnen omkleden zodat je goed warm blijft. Daarnaast gebeurt het wel eens dat een brilletje of badmuts kapot gaat. Zorg voor reservemateriaal.

 

Geldzaken

Wedstrijden kosten geld. Deze worden betaald uit een verenigingsdepot. Vooraf krijgt u een mail van Angelique Boersma (penningmeester) om een bedrag te storten voor de wedstrijdgelden. Zij houdt hiervoor een schema bij. Je betaalt natuurlijk alleen voor de wedstrijden waarvoor je uitgenodigd bent (behalve voor de competitie; omdat die verplicht is moet je daar altijd voor betalen). Bij het niet tijdig afmelden (uiterlijk één week voor de wedstrijd) wordt het startgeld wel in rekening gebracht. Als je aan de wedstrijden meedoet is clubkleding verplicht. Kijk hiervoor bij de kop clubkleding.