Academiezwemmen

Het A-, B- en C-diploma behaald. Van harte gefeliciteerd! En dan? Houdt het zwemplezier dan op? Zeker niet! Het motto van Zwemvereniging De Vikings is: “Een leven lang zwemplezier”. Wie het B-diploma behaald heeft, kan lid worden van De Vikings om beter te leren zwemmen. Daarmee bevorderen we de zwemveiligheid in de regio Noordwest-Friesland.

 

De kinderen in de Academie trainen twee keer per week, met uitzondering van de schoolvakanties. In die trainingen worden de vier zwemslagen (borstcrawl, rugslag, vlinderslag en schoolslag) behandeld en staat zwemveiligheid centraal. Daarnaast wordt een begin gemaakt met het voorbereiden van kinderen op het wedstrijdzwemmen. Voor de zwemmertjes in de Academie organiseert de vereniging regelmatig laagdrempelige wedstrijden, soms in samenwerking met andere zwemverenigingen in de regio. De Academiezwemmers krijgen individuele coaching van de trainer.

 

De trainingstijden van de Academie zijn:

Maandag van 17.30 tot 18.30 uur
Woensdag van 18.00 tot 19.00 uur

 

Gratis twee weken proefzwemmen? Neem contact op met Jedidja Hiemstra via [email protected] en vermeld daarbij de naam, de leeftijd en het laatst behaalde zwemdiploma van uw kind.