zv De Vikings op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Bubble toernooi 15 & 16 Oktober 2016

Bubble-toernooi 15 & 16 Oktober 2016
Hallo A/B selectie & minioren.
Het zwem-seizoen is nog niet helemaal begonnen, of één van de leukste toernooien is al weer aangekondigd! Namelijk het Zechsteintoernooi (voorheen het Bubbletoernooi) Dit vind plaats op 15 & 16 oktober in Veendam.
we vertrekken zaterdagochtend heel vroeg richting Veendam. hier verblijven we twee dagen in een grote sporthal, samen met andere deelnemende verenigingen. Er zullen 50 en 100 meters gezwommen worden. Zaterdagavond eten we gezellig met elkaar, en zal er disco zwemmen zijn. Zondag rond 17.00 uur is het toernooi afgelopen, en keren we na een gezellig en heel vermoeiend weekend weer richting Harlingen.
Er mogen per leeftijd 3 zwemmers starten, wanneer er meer kinderen in dezelfde leeftijd opgegeven zijn, zullen de afstanden worden verdeeld. Normaal zijn er 3 starts per dag, en voor de oudere zwemmers nog een estafette erbij.
De kosten voor dit toernooi zullen ongeveer 38euro bedragen, het exacte bedrag zullen we later bekend maken in een volgende mail, waarin ook meer informatie te vinden is over het toernooi.
Er mogen aan dit hele toernooi maar 750 personen deelnemen, het is dus belangrijk dat onze vereniging op tijd de inschrijving kan versturen; ze hanteren nl de regel, wie eerst komt, mag eerst meedoen. Vol is vol, en dan zullen we op een wachtlijst komen. Geef je daarom op vóór 5 september!!!!
Graag wil ik vragen aan de ouders die ook klokker zijn, kunnen jullie ook direct aangeven of je wil klokken, wanneer jullie kinderen gaan meedoen aan deze wedstrijd.
Ook hebben we natuurlijk vervoer nodig, van en naar Veendam, misschien willen jullie ook direct aangeven of je kunt brengen of halen, dan kan ik later definitief aangeven of er genoeg vervoer is of nog niet.
Vriendelijke Groet,
Yvonne Outhuijse
Teddy Woldendorp

Beste zwemmers, ouders van zwemmers, Vanmiddag (12 maart) is er door premier Rutte in samenspraak met het RIVM en minister Bruins van Volksgezondheid een update gegeven aangaande het Coronavirus. Naar aanleiding hiervan heeft de KNZB besloten om alle wedstrijden tot en met 31 maart te annuleren. Tevens adviseert de KNZB om ook...

  Het Schoolzwemkampioenschap 2019 van Harlingen!   Op maandag 15 april  is het schoolzwemkampioenschap van Harlingen. Het schoolzwemkampioenschap is een sportief evenement waarmee kinderen kennis maken met de zwemsport. De wedstrijd gaat van start om 14.30 in zwembad ‘t Derde Haad te Harlingen.   Zwemvereniging De Vikings, Optisport en de KNZB hebbenalle basisscholen uitgenodigd voor...

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van zv de Vikings staat dit jaar: een leuke zwem clinic van een bekende zwemmer(ster), leuke activiteit en onze kas aanvullen.   De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom...

Wij starten een leuke Valentijn Koekactie Om geld in te zamelen voor onze SG shirts houden zwemvereniging F.Z.C.’54 en De Vikings gezamenlijk een koekactie. Van 28 t/m 30 januari kun je na de training een inschrijflijst krijgen of deze zelf printen. Op deze lijst kan worden aangegeven hoeveel koeken men wil kopen. Graag...