zv De Vikings op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Beheerscommissie SG F.Z.C’54-De Vikings 2017

Beheerscommissie SG F.Z.C’54-De Vikings 2017

 

De beheerscommissie is de commissie die zorgt voor afstemming tussen de besturen van beide verenigingen en de beide TC’s en is er op gericht om de randvoorwaarden  voor de zwemactiviteiten van de SG te regelen.

Vanuit F.Z.C.’54 zitten Frits Sieswerda en Natasja Kuperus in de commissie en Belinda v.d. Werf en Nico Beuker van ZV de Vikings. Dit zijn korte lijnen naar bestuur en wedstrijdsecretariaat.

De commissie is in 2017 3 x bijeen geweest.

Afgelopen jaar heeft de SG de samenwerking van de beide verenigingen als startgemeenschap gevolgd en geëvalueerd. Op basis van de resultaten hebben de besturen besloten om de samenwerking te continueren.

De commissie heeft zich ingezet om partners te vinden om gezamenlijk mee in de C competitie te zwemmen. Dit zijn Aqua ’68 en ZV Zwartsluis geworden.

Gezamenlijke TC.

Daar waar twee verenigingen samenwerken krijg je te maken met verschil in werkwijze en organisatie. Dit is ook bij de SG het geval.  Op basis van evaluatie heeft de beheerscommissie de besturen geadviseerd om tot één Techniche Commissie te komen.

Beide besturen hebben in samenspraak met trainers en TC leden een opzet gemaakt voor een gezamenlijke TC.

Angelique Grovenstein is door beide besturen voorgedragen om deze gezamenlijke TC te coördineren. Deze gezamenlijke TC is ingesteld.

Toekomst

Overige commissies die wenselijke zijn voor de SG zijn één gezamenlijke sponsorcommissie en één gezamenlijke PR commissie.

Financiële verantwoording

De financiële verantwoording wordt door de penningmeesters gedaan.

 

SG FZC’54DeVikings/BC/FS