Fotoshoot PLUS Lunenborg actie

Fotoshoot PLUS Lunenborg actie

Fotoshoot PLUS Lunenborg actie

 

Beste Zwemmers,

 

Samen met PLUS Lunenborg is er vanaf 3 november t/m 5 januari een spaar-actie waar je kunt sparen voor leuke artikelen ( slippers, broodtrommel, mokken,enz) met je eigen foto erop.

Om deze foto’s te maken is er op zaterdag 6 oktober van 10.30 tot 12.00 uur een professionele fotoshoot.

 

Deze is in het IKC Prins Johan Frisoschool, Grettingalaan 43 in Harlingen.

 

Via de e-mail heb je een schema met je naam en tijd gekregen. Zorg dat je een kwartier van te voren aanwezig bent, want we hebben voor elke foto maar één minuut. Kom in je club(korte broek met shirt)- of zwemkleding, wat je zelf maar wilt. Alleen het mag niet groen zijn, dit ivm de achtergrond. Je kunt je zwembril of badmuts meenemen. Je mag ook een plankje of pull-boy in je hand houden. We proberen een ruimte te maken waar je je kunt omkleden.

Als alle foto’s klaar zijn krijg je een kaart met daarop een unieke code waarmee je kunt inloggen in je eigen fanshop. Hier kun je punten sparen die je krijgt als je voor  € 10 boodschappen doet in de PLUS.

En je kunt artikelen bestellen met je eigen foto of clublogo erop.

 

We zijn ook op zoek naar 5 promo-leden. Wie wil dit zijn?

Je kunt je hiervoor aanmelden door te mailen naar de activiteitencommissie, geef je naam en leeftijd dan door.

Wat wordt er van je verwacht?

Aanwezig zijn op vrijdagavond 2 november in de Plus, wanneer de aftrap van de actie zal plaats vinden en op 1 februari wanneer de prijsuitreiking zal plaats vinden.

Je foto wordt gebruikt voor reclame in de plus. Misschien komt er wel een levens grote foto van je te hangen in de Plus.

Wij zoeken hier jongens en meisjes voor van verschillende leeftijden. Als er te veel aanmelding zijn zal er worden geloot.

 

Het leuke van deze actie is dat je voor producten kunt sparen met je eigen sportfoto of logo van De Vikings erop. ZV De Vikings krijgt voor elke gespaarde punt een bedrag van de PLUS, dus we spekken op deze manier de clubkas. Waar we leuke activiteiten van willen organiseren het komende seizoen.

 

Wij gaan er van uit dat iedereen meedoet en deze actie een groot succes gaat worden.

 

Voor vragen of afmelding kun je terecht bij de activiteitencommissie.

 

Met vriendelijke groet de activiteitencommissie

ZV De Vikings