zv De Vikings op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Het Schoolzwemkampioenschap 2019 van Harlingen!

Het Schoolzwemkampioenschap 2019 van Harlingen!

 

Het Schoolzwemkampioenschap 2019 van Harlingen!

 

Op maandag 15 april  is het schoolzwemkampioenschap van Harlingen. Het schoolzwemkampioenschap is een sportief evenement waarmee kinderen kennis maken met de zwemsport. De wedstrijd gaat van start om 14.30 in zwembad ‘t Derde Haad te Harlingen.

 

Zwemvereniging De Vikings, Optisport en de KNZB hebbenalle basisscholen uitgenodigd voor deelname. Het schoolzwemkampioenschap is voor basisschoolleerlingen uit groep 3 t/m 8. De deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. De leerlingen zwemmen individueel ieder twee afstanden. Ook heeft elke school een schoolteam opgegeven. Er wordt met 6 leerlingen van dezelfde school gesteden voor de titel: beste schoolzwemteam van de Gemeente Harlingen.

 

De organisatie van het Harlingerschoolzwemkampioenschap is in handen van zwemvereniging De Vikings, de KNZB en Optisport. Het evenement kan mede plaatsvinden door steun van Stichting Sportpromotie Harlingen en Albert Heijn.