Spaar voor onze vereniging bij Jumbo!!!

Spaar voor onze vereniging bij Jumbo!!!

ZWEMVERENIGING DE VIKINGS IN ACTIE!!!!

Beste Zwemmers,

Supermarkt JUMBO in Harlingen heeft een spaaractie voor de sportverenigingen in Harlingen vanaf maandag 5 februari t/m zondag 1 april 2018. De Vikings doen ook mee en jullie kunnen ons helpen om onze clubkas te spekken.

Hoe doe je dat? Door voor € 10 boodschappen te doen bij de Jumbo en het ontvangen sponsorvoucher bij de actiekast te scannen en “De Vikings”aan te klikken. Zie ook de bijlage met de uitleg.

Ook kunnen we kans maken op € 500 of € 300 of € 200 extra. Dat is voor de meest actieve vereniging. Ook daar kan iedereen bij helpen. Op face-book promoot Jumbo de actie en op ons eigen face-book pagina gaan we er aandacht aan besteden. Deel dat bericht en vermeld dan De Vikings er bij. Zo maken we kans op extra geldbedragen.

Wij mogen de Vikings in de winkel promoten op zaterdag 17 februari, hiervoor zijn we op zoek naar kinderen en ouders die dat willen doen. Het is de bedoeling dat we een fotocollage maken en de vlag en clubkleding tonen. Wie wil hier aan mee helpen? Je kunt je opgeven via het beantwoorden van deze mail en je kunt aangeven hoe lang je kunt, misschien een ochtend of in de middag of maar een uurtje.

We hopen dat deze actie een succes wordt voor De Vikings en dat iedereen gaat meehelpen.

Alvast bedankt,

namens activiteitencommissie De Vikings