Koekactie “Zoetelief”

Koekactie “Zoetelief”

 

Koekactie “Zoetelief”

 

De zwemmers van ZV De Vikings gaan met medewerking van Bakkerij Elsinga koeken verkopen. Dit doen we om de kas van de zwemclub te spekken.

Alle zwemmers krijgen een inschrijfformulier tijdens de training of printen die zelf uit. Met dat inschrijfformulier kun je langs familieleden en/of deuren. Het doel is om zoveel mogelijk koeken te verkopen om zo veel mogelijk geld op te halen. Voor degene die de meeste koeken verkoopt is er ook een verrassing.

 

Vanaf 4 oktober kun je na de training een inschrijfformulier van de activiteitencommissie krijgen. Of je kunt het inschrijfformulier zelf uitprinten. De koeken kosten € 3 per stuk of 2 voor € 5. Het is de bedoeling dat er direct betaald wordt. Nadat de formulieren met het opgebrachte geld weer ingeleverd zijn worden de koeken besteld bij Bakkerij Elsinga. Het geld met de formulieren in een envelop voor 20 oktober inleveren bij de trainers. Op 30 en 31 oktober kunnen de verkopers de koeken ophalen in het zwembad tussen 18-19.30 uur. De verkopers zorgen er dan vervolgens voor dat de koeken vanaf 1 november bij de desbetreffende kopers bezorgd worden. Wij verwachten dat iedere zwemmer jong of oud die lid is van de Vikings met deze actie meedoet. Ook ouders of verzorgers mogen meedoen. Door met elkaar de schouders eronder te zetten maken we van de koekactie een groot succes.

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking

 

Activiteitencommissie ZV De Vikings