Schoolzwemkampioenschappen 2017

Schoolzwemkampioenschappen 2017

Beste school,

 

Via deze vooraankondiging willen wij u alvast  informeren over het schoolzwemkampioenschap 2017.

 

Save the date!!

Ook in 2017 vindt er het schoolzwemkampioenschap van de gemeente Harlingen plaats. En wel op dinsdag 14 februari. Tijdens het  schoolzwemkampioenschap nemen de leerlingen van de basisscholen uit de gemeente Harlingen het tegen elkaar op en strijden zij om de titel schoolzwemkampioen van Harlingen. De leerlingen vanaf groep 3 die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A mogen hieraan deelnemen.

 

We vragen van u als school of u de taak op u wilt nemen om de kinderen enthousiast te maken voor dit kampioenschap! Daarnaast vragen wij u of u als leerkracht de inschrijfformulieren van de kinderen uit uw klas wilt verzamelen.

 

Het kampioenschap is op dinsdag 14 februari 2016. Het vindt plaats in zwembad ’t Derde Haad. Wij verwachten dat er tijdens de wedstrijd een aantal (het liefst 2) ouders/leraren aanwezig zijn als begeleiding tijdens de wedstrijd.

 

Contactpersoon

Per school is er een contractpersoon, leerkrachten, ouders en kinderen kunnen hun vragen omtrent de SZK aan hun stellen. Zij zorgen er ook voor dat de inschrijving op een zorgvuldige manier gebeurd.

OBS ’t Wad à Regina Grobbe

Het baken à Sonja en Bertho Da Silva

St-Michaelschool à Susan Hengeveld

P.J. Frisoschool à Angelique Jaspers

Middelstein à Sjoukje Zijlstra

Obs Het Noorderlicht à Sandra Brunia

 

Het zou leuk zijn dat jullie als school er zoveel mogelijk aan doen om de zwemmers aan te moedigen, dus kom met veel enthousiaste kinderen en maak spandoeken etc.

 

Binnenkort ontvangt u van uw contactpersoon meer informatie of hoe en wanneer de kinderen zich kunnen opgeven voor het schoolzwemkampioenschap.

 

Bij voorbaat dank voor u medewerking en hopelijk zien we u dinsdag 14 februari in zwembad ‘t Derde Haad. Kimswerderweg 43, 8862 TR Harlingen.

 

Met vriendelijke groet,

 

De organisatie