Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van zv de Vikings staat dit jaar: een leuke zwem clinic van een bekende zwemmer(ster), leuke activiteit en onze kas aanvullen.

 

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van zv de Vikings bij de Poiesz supermarkt in Harlingen helpt u al mee.

 

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van zv de Vikings, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

 

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van zv de Vikings is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Harlingen. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2019 bij Poiesz supermarkten.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

De Activiteitencommissie