Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

De Vikings vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 wordt de jeugdsponsoractie voor de 13e keer bij de Poiesz gehouden.

Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Door de munten in de koker te stoppen van De Vikings bij de Poiesz supermarkt in Harlingen helpt u al mee. Ook staat er een schatkist in het zwembad waar iedereen zijn munten in kan doen. Bij elke € 10 aan boodschappen of bij speciale aanbiedingen krijgt u extra munten. 

Op zaterdag 24 maart mogen we in de winkel staan om De Vikings te promoten en de bakkerijaanbieding ( gevulde koeken) te helpen verkopen. En dan hopen dat we onze clubkas goed kunnen spekken. Voor die zaterdag zijn we op zoek naar ouders en kinderen die willen helpen. 

Stuur even een mail naar activiteitencommissie.[email protected]. Met daarin wanneer je kunt bv ‘s ochtends of ’s middags en met hoeveel personen.  

We kunnen 500 extra jeugd sponsor munten verdienen door online te stemmen. De stemactie kun je vinden op www.poiesz-supermarkten.nl/jsa Dus stemmen elke dag !!!

Op vrijdag 20 april tijdens het jeugd sponsor gala wordt bekend gemaakt hoeveel geld we met deze actie hebben verdient.

Hiervoor krijgen we 8 kaarten. We kunnen 50 extra kaarten verdienen door een vlog of promotiefilmpje te maken. Ideeën of filmpjes stuur ze naar de activiteitencommissie. 

Dus de komende weken boodschappen doen bij de Poiesz, online stemmen en leuke vlog maken.

Help mee om onze clubkas te spekken.

Groeten de Activiteitencommissie.