Vacature: Bestuurslid Zwemvereniging De Vikings

Vacature: Bestuurslid Zwemvereniging De Vikings

Vacature: Bestuurslid Zwemvereniging De Vikings

 

De prachtige zwemvereniging ZV De Vikings met zo’n 135 leden in de leeftijd van 7 tot 60+ zoekt nieuwe bestuursleden. Wie wil ons team komen versterken en een steentje bijdragen aan de club, de zwemmers en de zwemsport in Harlingen?

We vragen: bestuursleden die willen bijdragen aan het verder handen en voeten geven aan de richting waarin de zwemvereniging zich verder wil ontwikkelen, namelijk een vereniging die groeit waar ieder (aankomend) lid (cq ouder) van ZV de Vikings met veel plezier zwemt. De bestuursleden hebben allen een vaste taak en komen hiervoor 1 keer per maand (m.u.v. de zomermaanden) bijeen.

We zijn dringend op zoek naar een voorzitter, secretaris, penningmeester en een algemeen bestuurslid.

ZV De Vikings is al sinds 1947 een zwemvereniging waar je leert je zwemtechniek te verbeteren, wat het is om te sporten, wedstrijden te zwemmen en jezelf steeds te verbeteren. Op dit moment doen we mee aan wedstrijden voor de allereerste beginners tot en met de Nederlandse Kampioenschappen. Daarnaast heeft de zwemvereniging een eigen masterafdeling en organiseren we de 2 km Zeezwemtocht, Casper di Roblestocht en de Cityswim door de grachten van Harlingen.

Op competitieniveau trainen en zwemmen we al twee jaar samen in een Start Gemeenschap met de Franeker zwemclub FZC’54. Dat levert een supersterk team op waarmee we in de competitie bovenaan staan met kans op promotie naar landelijk B-niveau. Deze sterke samenwerking willen we intensiveren. Ook dat vraagt aandacht van het bestuur.

Aankomende ALV nemen we afscheid van een aantal bestuursleden waarvan hun termijn verlopen is en zich niet herkiesbaar stelt. Daarom zijn we nu dringend op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden. De functies die vervuld moet worden zijn die van voorzitter, secretaris, en penningmeester. Het is van groot belang dat we snel kandidaten vinden. Zonder bestuur kan onze prachtige vereniging namelijk niet voortbestaan, omdat we dan niet startgerechtigd zijn. En dat is natuurlijk het laatste wat we willen. Dus meld je aan, help de zwemvereniging door gaan met de diverse activiteiten rond de zwemsport!

Draagt u de zwemsport een warm hart toe en heeft u interesse in een van de functies, of wilt u er meer over weten, neem dan contact op met ZV de Vikings. Wilt u op een andere wijze helpen met activiteiten of trainingen, dan kunt u dat natuurlijk ook altijd aangeven.

We zien graag uw reactie tegemoet voor 1 april 2018 op [email protected]

Met sportieve groet,

 

 

Het bestuur van ZV de Vikings