Wintertijd Challenge 24-25 oktober

Wintertijd Challenge 24-25 oktober

HARLINGEN – In het Derde Haad wordt in de nacht van 24 op 25 oktober een Wintertijd Challenge georganiseerd van Spieren voor Spieren. Het doel van deze zwemactiviteit is om ’s nachts -tijdens het ingaan van de wintertijd- met zoveel mogelijk deelnemers te sporten om zo geld op te halen voor kinderen met een spierziekte.

De Wintertijd Challenge is één van de grootste sportieve goede doelen actie in Nederland. Nergens anders wordt er in 1 seconde -plus het uur winst door het verzetten van de klok- zo’n grote sportieve prestatie neergezet. Dit is het enige moment in het jaar dat er tijd gewonnen kan worden voor kinderen met een spierziekte.

DOELSpieren voor spieren

Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar een mogelijke behandeling van spierziekten bij kinderen. Dit is hard nodig, want nog te veel kinderen overlijden op jonge leeftijd aan een spierziekte.

INSCHRIJVEN

Iedereen die dat wil kan zich inschrijven via www.optisport.nl/derdehaad

Deelname kost 15 euro en via een persoonlijke sponsorpagina halen deelnemers sponsorgeld op bij familie, vrienden en kennissen. Zet ook jouw gezonde spieren in voor zieke spieren!

MEER WETEN?

In deze nacht zal ook Femke Veenstra, Kind-ambassadeur van Spieren voor Spieren aanwezig zijn én mee zwemmen. Zij heeft ook een spierziekte en wil zich graag inzetten voor deze actie. Kijk ook naar het verhaal van de 5-jarige Stan op stanwiljewatvertellen.nl
AANVANG

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober

is vanaf 01.45 uur het bad open
en om 02.00 uur ’s nachts gaan we los!!!

VRIJE DEELNAME
We hopen natuurlijk op zo véél mogelijk deelnemers!

Nog geen lid van zv de Vikings? Natuurlijk kunt ook jullie meedoen!