zv De Vikings op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Definitieve startlijsten voor de Speedo Jaaargangwedstrijden in Leiden

Beste zwemvrienden,
Hierbij stuur ik u de definitieve startlijsten voor de Speedo Jaargangwedstrijden komend weekend.
Bij elk programmanummer staan twee reserves op het programma, bij eventuele afmeldingen kunnen deze zwemmers alsnog starten. Mocht een zwemmer alsnog kunnen starten, zal ik u hierover uiteraard zo spoedig mogelijk informeren. Wellicht ten overvloede wijs ik u er op, dat bij afmeldingen vanaf nu het startgeld verschuldigd blijft (voor reserves is geen startgeld verschuldigd).
In programmanummers 26 en 34 is een extra serie toegevoegd t.b.v. zwemmers van LZ 1886. Deze series zijn aangevuld met zwemmers uit de ranglijst.
De toegangskaarten, programma’s voor de ploegleider en de herinnering voor de zwemmers kunt u dit weekend afhalen bij de balie in de hal van het zwembad. Het startgeld (4 euro per start) kunt u vantevoren (uiterlijk vrijdag 16 februari) overmaken via bankrekening NL85INGB0008141058 t.n.v. Leidsche Zwemclub 1886, onder vermelding van “Startgeld Jaargangwedstrijden” en de naam van de vereniging (let op: ander banknummer dan vorige jaren!). Verenigingen die komende vrijdag nog niet per bank hebben betaald, kunnen het startgeld dit weekend contant afrekenen in het zwembad bij het afhaalpunt.

Per vijf zwemmers wordt 1 ploegleiderskaart (incl. programma’s) verstrekt. Deze kaart is beide dagen geldig. Mocht u meer ploegleiderskaarten willen, dan kunt u dit van tevoren per e-mail aan mij doorgeven.  De kosten voor een extra ploegleiderskaart bedragen 6 euro; ook deze kaarten zijn beide dagen geldig en zijn inclusief een set programma’s. Mocht een extra ploegleider slechts 1 dag komen dan kan hij/zij bij de toegang naar de tribune een toegangskaart kopen.

Er is geen voorstart bij deze wedstrijd. Na elke serie kunnen de zwemmers het water verlaten voordat de volgende serie start.

Tijdens de wedstrijd zijn de uitslagen op internet te volgen via http://www.zwemkroniek.com/upload/livetiming/jaargang2018/ en via de SplashMe-app. De uitslagen worden gepubliceerd na goedkeuring door de scheidsrechter; er kan dus enige tijd zitten tussen het zwemmen en de publicatie van de uitslag. Voor meer informatie over de wedstrijden verwijs ik u ook graag naar onze website, http://www.lz1886.nl/jaargangwedstrijden
Tenslotte wil ik u graag nog attent maken op het parkeren rond zwembad De Zijl. Het zwembad heeft een parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden, maar de ervaring is dat dit snel vol is. In de woonwijk naast het zwembad geldt op zaterdag betaald parkeren; op zondag is parkeren in de wijk gratis. Mocht u in de wijk naast het zwembad parkeren, willen wij graag met klem benadrukken dit alleen te doen op de plaatsen die daarvoor bestemd zijn. De politie controleert, en een boete zou een flinke domper kunnen zijn! Daarnaast is het mogelijk (gratis) te parkeren aan de overkant van het water, aan de Zijldijk/Leidse Dreef/Baanderij in Leiderdorp. Via de Zijlbrug bereikt u lopend in ongeveer 5 minuten het zwembad.
Veel succes met de laatste voorbereidingen, en ik hoop u komend weekend in Leiden te mogen ontmoeten!
Met vriendelijke groet, namens de organisatiecommissie Speedo Jaargangwedstrijden,
Robert van Vuuren