Vacature: faciliteitmanager

Wat ga je doen?
Je werft mensen voor de vacatures die open staan. Daarvoor werk je veel samen met de collega’s van Operatie en Strategie, maar ook met externe partijen. Na de sollicitatieronde stem je de behoeften af met de collega’s van Operatie en zorg je dat het interne opleidingsprogramma aansluit bij de skills, ervaring en persoonlijkheid van de nieuwe krachten. Wanneer de opleiding afgerond is, maak je de roosters voor de trainersteams, zodat altijd de juiste trainer op de juiste plek staat.

 

Waar ga je aan de slag?
Als faciliteitmanager ga je aan de slag binnen de staf van De Vikings. De staf bestaat uit ervaren professionals, maar ook uit betrokken ouders en (oud-)zwemmers. De Vikings bestaat al sinds 1948 en is toonaangevend op zwemgebied. Zo liggen de topzwemmers dagelijks om 6.00 uur ’s morgens in het water en hebben wij een zeer vooruitstrevende Academie, waar kinderen vanaf het B-diploma de zwemtechniek onder de knie kunnen krijgen.

 

Je werkt voornamelijk thuis, maar plant zo nodig ook afspraken in met (potentiële) collega’s.

 

Wat bieden wij?
– Een vergoeding die past bij je ervaring en skills;
– Een breed netwerk in de sport- en verenigingssector;
– Ontwikkelmogelijkheden op management- en sportgebied.

 

Wat vragen wij?
– Een VOG (kosten kunnen gedeclareerd worden);
– Minimaal 2 uren per week inzetbaarheid.

 

Hoe kun je solliciteren?
Wil je direct solliciteren of wil je meer informatie weten? Neem dan contact op met Jedidja Hiemstra via [email protected].