Vacature: strategiemanager

Wat ga je doen?
Koffiedrinken en bellen met potentiële sponsoren, partnerships verbeteren, het ledenbestand verdubbelen en werken met een zelforganiserend vrijwilligersteam: jij ziet als een mooie uitdaging. In dat geval is de functie strategiemanager bij De Vikings voor je gemaakt.

 

Als strategiemanager ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe sponsoren en partners, het opzetten en uitvoeren van een ledenwervingsstrategie en het faciliteren van een zelforganiserend webcareteam. Je werkzaamheden lopen behoorlijk uiteen, wat voor een fijne afwisseling zorgt. Binnen deze functie krijg je alle ruimte om je management skills te ontwikkelen onder begeleiding van de voorzitter.

 

Waar ga je aan de slag?
Je gaat aan de slag binnen de staf van De Vikings. De staf bestaat uit ervaren professionals, maar ook uit betrokken ouders en (oud-)zwemmers. De Vikings bestaat al sinds 1948 en is toonaangevend op zwemgebied. Zo liggen de topzwemmers dagelijks om 6.00 uur ’s morgens in het water en hebben wij een zeer vooruitstrevende Academie, waar kinderen vanaf het B-diploma de zwemtechniek onder de knie kunnen krijgen.

 

Je werkt voornamelijk thuis, maar bezoekt ook (potentiële) sponsoren en partners.

 

Wat bieden wij?
– Een vergoeding die past bij je ervaring en skills;
– Een breed netwerk in de sport- en verenigingssector;
– Ontwikkelmogelijkheden op management- en sportgebied.

 

Wat vragen wij?
– Een VOG (kosten kunnen gedeclareerd worden);
– Minimaal 2 uren per week inzetbaarheid.

 

Hoe kun je solliciteren?
Wil je direct solliciteren of wil je meer informatie weten? Neem dan contact op met Jedidja Hiemstra via [email protected].