Vacature: Trainer

Wat ga je doen?
Wil jij training geven bij een van de meest toonaangevende zwemverenigingen in Noord-Nederland? Dan kun je als trainer voor 1-3 uren per week aan de slag bij De Vikings in Harlingen.

 

Als trainer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van goede en uitdagende zwem- en landtrainingen voor onze leden. Dat doe je onder begeleiding van een ervaren trainer, die jou gaat helpen om alle benodigde skills te verwerven. Samen met je collega-trainers stel je schema’s op voor de trainingen. Deze lopen behoorlijk uit één per trainingsgroep, waardoor dit een uitdagende functie is. Wanneer je de schema’s hebt voorbereid, kan de training beginnen!

 

Waar ga je aan de slag?
Je gaat aan de slag binnen de trainersploeg van De Vikings. Deze ploeg bestaat uit ervaren professionals, maar ook uit betrokken ouders en (oud-)zwemmers. De Vikings bestaat al sinds 1948 en is toonaangevend op zwemgebied. Zo liggen de topzwemmers dagelijks om 6.00 uur ’s morgens in het water en hebben wij een zeer vooruitstrevende Academie, waar kinderen vanaf het B-diploma de zwemtechniek onder de knie kunnen krijgen. Als beginnende trainer start je bij de Academie.

 

De werkplekken zijn zwembad ‘T Derde Haad en fysiopraktijk Integra in Harlingen.

 

Wat bieden wij?
– Een vergoeding die past bij je ervaring en skills;
– De mogelijkheid om kosteloos het certificaat voor trainer 2 en 3 te behalen;
– De mogelijkheid om kosteloos je BHV te behalen;
– Ontwikkelmogelijkheden op trainings- en sportgebied.

 

Wat vragen wij?
– Een VOG (kosten kunnen gedeclareerd worden);
– Minimaal 1 uur per week inzetbaarheid.

 

Hoe kun je solliciteren?
Wil je direct solliciteren of wil je meer informatie weten? Neem dan contact op met Jedidja Hiemstra via [email protected].