zv De Vikings op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Vrijwilligers

Een vereniging draait op vrijwilligers. De club is dan ook altijd op zoek naar ouders die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Vrijwilligers kunnen uiteenlopende taken vervullen. Deze taken zijn heel verschillend: van een bestuurstaak, klokken bij de wedstrijden, speaker bij thuiswedstrijden, tot hulp bij het opbouwen bij thuiswedstrijden.

 

Klokkers

Elk seizoen hebben we opnieuw klokkers nodig. Hiervoor wordt een cursus gegeven aan het begin van het seizoen. Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten, meestal in Drachten, en een examen. Deze cursus wordt betaald door de vereniging en je krijgt een stopwatch in bruikleen van de vereniging. Het is zeker niet moeilijk en je krijgt gelijk inzicht over de verschillende slagen en keerpunten. Hoe meer klokkerswe binnen de vereniging hebben des te minder word je gevraagd om te klokken. Iedere klokker moet tenminste drie wedstrijden per seizoen klokken.
We hebben we klokkers écht nodig, want iedere vereniging moet 2 tot 3 klokkers per wedstrijd leveren. Geen klokkers, betekent dan ook geen wedstrijd! Daarmee benadelen we de kinderen weer en dat is iets wat we niet willen.