zv De Vikings op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Activiteiten commissie

Vol verwachting2

De activiteiten commissie organiseert  activiteiten voor alle kinderen tijdens een zwemseizoen.
Voorbeelden zijn de clubkampioenschappen of de laatste (ludieke) training van het kalender jaar, wat altijd een feestje is. Er worden dan  spelletjes gedaan  met een hapje en drankje.

Voor de oudere jeugd zijn er de ‘teambuilding’ avonden, waarin we gezellig met elkaar gaan eten en een activiteit doen, zoals  bowlen of klimmen.
Ook organiseren we acties voor goede doelen zoals bijvoorbeeld dit jaar de Winter Challenge. Dit is een project waarbij een goed doel wordt ondersteunt. Dit jaar was dat Spieren voor Spieren. De opbrengst gaat naar een goed doel. Er wordt s’nachts een uur gezwommen op het moment dat de tijdklok   wordt teruggezet.
Ook de Grote Club Actie organiseren we elk jaar. De opbrengst gaat voor een deel naar onze eigen club. Het geld wordt  besteed aan onze zwemmende leden, bijvoorbeeld   voor nieuw trainingsmateriaal of aan het trainingskamp, of een clinic die gegeven worden door topzwemmers aan onze zwemmers.

Tenslotte organiseren we  jaarlijkse een actie tijdens de  kerstmarkt op de zoutsloot in Harlingen, wat we overigens niet zonder hulp van ouders of leden kunnen doen.

 

Commissie leden:

Teddy Woldendorp, Sandra Brunia, Antje Brouwer, Regina Grobbe en Alinda Bootsma.