zv De Vikings op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Wij zoeken..

Wij zoeken Aanpakkers

 

Wij bieden

Een uitdagende klus voor de zwemclub: het voorbereiden van de Harlinger 2km cityzwemtocht en/ of zeezwemtocht. Het jaar 2016 is een jubileumjaar: dan wordt 70 jaar in Harlingen een zeezwemtocht georganiseerd en dit jaar willen we dat vieren met een speciale combinatie-zwemtocht: de 2km zeezwemtocht én 2 km cityzwemtocht. Voor volwassen aanpakkers een positieve manier om actief bezig te zijn voor de zwemsport én om Harlingen te promoten!

 

Locatie

Binnenstad Harlingen

 

Meer info?

Aanpakker worden? Dan mag je mee op- en afbouwen aan het zwemtraject van de Harlinger Cityzwemtocht en/ of 2km Zeezwemtocht waarbij je deel uitmaakt van een team van “ouwe seunen” tijdens dit jubileumjaar! Meld je dan aan via de mail [email protected]

 


 

Wij zoeken een Assistent Coach

 

Wij bieden

Bij alle wedstrijden gaat er een coach mee. De coach geeft aan de zwemmers voor de race nog tips mee, klokt tijdens de wedstrijd de tijd van de race en geeft na de race feedback aan de zwemmer.
Maar de kinderen moeten op tijd losdraaien, rustig gehouden worden en een persoon hebben  waar ze een vraag aan kunnen stellen.

 

Locatie

Diverse zwembaden

 

Meer info?

Lijkt het je leuk om de coach te ondersteunen bij wedstrijden? Natuurlijk word je alleen gevraagd als je eigen kind ook zwemt. Neem contact op met [email protected]

 


 

Wij zoeken (assistent) Zwemtrainers

 

Wij bieden

Een leuke en sportieve uitdaging in de zwemwereld. Regelmatig training geven aan jonge enthousiaste wedstijdzwemmers. Samen of zelfstandig jongeren technieken aanleren? Dat is ook: een trainingscursus volgen, wanneer het jou past. Samen met trainers uit de regio volg je een cursus van enkele zaterdagochtenden, waarna je een gediplomeerd KNZB-trainer bent!

 

Locatie

Zwembad ’t Derde Haad

 

Meer info?

Lijkt het je leuk om onze jeugd te trainen? Er zijn verschillende vacatures voor (assistent)trainers bij onze vereniging. Neem contact op met: [email protected]

 


 

Wij zoeken PR-medewerkers

 

Wij bieden

Meedoen aan dé activiteit die bijdraagt aan het bekendmaken en houden van de Vikings: informeren van het publiek over onze zwemclub. Ben je handig met de PC of maak je makkelijk contact? Je kunt de zwemclub uitdragen via de (sociale) media!

 

Locatie

Divers

 

Meer info?

Help je mee de vereniging onder de aandacht te brengen? Dan is jouw inzet onmisbaar voor onze zwemclub. Want: geen Publiek? Géén Relaties! Meld je aan via de mail info[email protected]

 


 

Wij zoeken een Speaker

 

Wij bieden

Een leuke bezigheid tijdens de thuiswedstrijden. Tijdens de wedstrijd gaat de speaker omroepen wie er moeten zwemmen en in welke baan. Ook mag je het publiek, indien nodig, tot stilte manen. Voor de wedstrijd zit je bij de jury vergadering waar je alle mededelingen van de scheidsrechter krijgt.

 

Locatie

Zwembad ’t Derde Haad Harlingen

 

Meer info?

Lijkt het je leuk om bij een wedstrijd het team te komen versterken? Meld je dan aan via [email protected]

 


 

Wij zoeken Sponsormedewerkers

 

Wij bieden

Een klus waarbij geld geen rol speelt. Of: een klus waarbij je geld bijeenbrengt voor de Vikings. Gericht werken aan één of meerdere sponsoracties. Potentiële sponsoren aantrekken en hen uitdagen tot een financiële bijdrage!

 

Locatie

Regio Harlingen

 

Meer info?

Help je mee de vereniging financieel gezond te houden? Er is al een sponsorplan in de maak: verschillende ideeën liggen al klaar! Neem contact op met [email protected]

 


 

Wij zoeken een Wedstrijd fotograaf

 

Wij bieden

Een leuke bezigheid tijdens de wedstrijden. Nu we een mooie nieuwe site hebben moet die ook gevuld worden. Een leuk stukje na de wedstrijd met een paar foto’s hoort daar helemaal bij. Vind jij het leuk om tijdens de wedstrijd waar je toch bij bent een paar mooie foto’s te maken van zwemmers geef je dan op via de mail.

 

Locatie

Diverse zwembaden

 

Meer info?

Lijkt het je leuk om bij een wedstrijd het team te komen versterken? Meld je dan aan via [email protected]