zv De Vikings op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Groepen

Frysel A groep

In de Frysel A groep zwem je wanneer je begint met het zwemmen. De basis van alle zwemslagen wordt hier aangeleerd. We werken met verschillende blokken van 8 weken waarbij steeds twee aspecten van een slag worden behandeld.

Wanneer de trainer vindt dat jij de slagen goed genoeg beheerst, dan word je uitgenodigd om aan de Fryselcup wedstrijden mee te doen. Het kan zijn dat je dit zelf nog niet wilt, maar na een seizoen trainen wordt het verplicht om mee te doen aan de wedstrijden.

De Frysel A groep traint op maandag van 17.30 uur tot 18.15 uur en woensdag van 18.00 – 18.45. Na de herfstvakantie 2016 zal de trainingstijd veranderen naar 18.00-19.00

 

Frysel B groep

Als je alle slagen goed beheerst en je al toe bent aan wat langere afstanden tijdens een training, dan kom je in de Frysel B groep terecht. Hier ga je verder met je techniek in combinatie met meerdere banen zwemmen.

In de Frysel B groep doe je mee aan de Fryselcup wedstrijden. Je traint op maandag van 18.15 uur tot 19.00 uur en op woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur.

 

Minioren groep

Als je in de Frysel B groep al goed de slagen beheerst en de trainer denkt dat jij wel klaar bent om mee te doen aan de minioren wedstrijden en de trainingen aan kunt, dan word je uitgenodigd om eerst een proefperiode mee te trainen. Vind je het dan leuk en gaat het goed, dan mag je over naar deze groep en ga je meedoen aan de miniorenwedstrijden en de competitie. Deze groep is wel voor een bepaalde leeftijd. Tussen de 7 en 12 jaar kun je hiervoor uitgenodigd worden.

Je traint op dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur en vrijdag van 18.15 uur tot 19.00 uur.

 

Selectie

De selectiezwemmers zijn alle zwemmers die meedoen aan de competitie wedstrijden en eventueel limieten proberen te halen voor de regionale of Nederlandse kampioenschappen. De selectie bestaat uit twee groepen. De A en B selectie. In de A selectie kom je terecht op uitnodiging en wanneer je hebt kans hebt om limieten te halen je traint dan vier of meer keren per week. En ook op zondag.

De B selectie traint drie keer per week. De trainingen zijn op maandag 18.15 uur tot 19.30, woensdag van 18.00 – 19.00 en donderdag van 17.30 – 18.30