zv De Vikings op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Spelregels en organisatie

Wat neem je mee naar de wedstrijd

Hieronder staan de materialen die je nodig hebt voor deelname aan een zwemwedstrijd:

∼ Zwemkleding

∼ Bril

∼ Badmuts

∼ Handdoeken

∼ Clubkleding

∼ Badslippers

∼ Eventueel een badjas

∼ Iets te drinken (geen prik of energiedrank) bijvoorbeeld: ranja, water, chocomel, fruit smoothie, vruchtensap

∼ Iets te eten, bijvoorbeeld: broodje, eierkoek, mueslireep, ontbijtkoek, breaker, wortels, komkommer, paprika, tomaatjes, fruit, noten of rozijnen (geen snoep, chips en andere ongezonde dingen)

∼ Iets waarmee je jezelf kunt vermaken. Een boekje, stripboek, DS of iets dergelijks. Mobiele telefoon kan ook, maar geheel op eigen risico

€ 1,- voor de chauffeur als je met iemand meerijdt

Het is handig om een extra badpak/ zwembroek mee te nemen. Als reserve, of om na het inzwemmen of na je race je te kunnen omkleden zodat je goed warm blijft. Daarnaast gebeurt het wel eens dat een brilletje of badmuts kapot gaat. Zorg voor reservemateriaal.

 

Geldzaken

Wedstrijden kosten geld. Deze worden betaald uit een verenigingsdepot. Vooraf krijgt u een mail van Angelique Boersma (penningmeester) om een bedrag te storten voor de wedstrijdgelden. Zij houdt hiervoor een schema bij. Je betaalt natuurlijk alleen voor de wedstrijden waarvoor je uitgenodigd bent (behalve voor de competitie; omdat die verplicht is moet je daar altijd voor betalen). Bij het niet tijdig afmelden (uiterlijk één week voor de wedstrijd) wordt het startgeld wel in rekening gebracht. Als je aan de wedstrijden meedoet is clubkleding verplicht. Kijk hiervoor bij de kop clubkleding.